Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

II. AKTUALIZACE - Žádáme veřejnost o spolupráci

LIBEREC – Liberečtí kriminalisté šetří případ zločinu loupeže, ze kterého je podezřelý dosud neustanovený muž. 

II. AKTUALIZACE - ze dne 24. ledna 2019

Libereckým kriminalistům se dnešního dne přihlásil muž, po kterém pátrali. Ti mu ve zkráceném přípravném trestním řízení sdělili podzření ze spáchání přečinu loupež, za což mu v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

por. Bc. Vojtěch Robovský

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKTUALIZACE - ze dne 22. ledna 2019

K případu můžete shlédnout také záznam z bezpečnostní kamery, na níž je muž zachycen při komunikaci s obsluhou kanceláře. K vidění je na tomto odkazu.

por. Bc. Vojtěch Robovský

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V neděli 7. října 2018, kolem 12:00 hodin, vešel do pobočky sázkové kanceláře v ulici Moskevská v Liberci muž, který se po obsluze dožadoval vydání hotovosti se zmínkou o přepadení. Se svým požadavkem však neuspěl a poté, co se pracovník společnosti rozhodl věc oznámit na policii, muž s nepořízenou odešel. Spěchajíc směřoval k terminálu MHD v centru města Liberce a dále pak do ulice Blažkova.

Popis muže:
Plynule česky hovořící muž ve věku mezi 50 – 60 lety, šedivých vlasů, silnější postavy, 185 – 195 cm vysoký. Muž byl oblečen ve tmavou bundu zřejmě šedé barvy s nášivkou na rukávu, v tmavé kalhoty, šedý svetr s bílo černými pruhy na hrudi a břiše. Na hlavě měl kšiltovku šedé až tmavě béžové barvy s modro bílým znakem a na kšiltu s vyšitým ornamentem v červeno bílo modrých barvách. Fotografie muže můžete shlédnout pod textem.

Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při zjištění totožnosti muže a zároveň vyzývají případné svědky, aby se přihlásili ať již prostřednictvím linky 158 případně na tel. č. 974 466 450 nebo aby navštívili kteroukoli policejní služebnu. Veškeré informace mohou být stěžejní při pátrání po uvedeném muži a mohou kriminalistům dopomoci k objasnění tohoto případu.

Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání zločinu loupeže, za což pachateli v případě prokázání viny může hrozit trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

8. ledna 2019
por. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem