Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Vyšetřování úmrtí muže a ženy na Českolipsku

KRAJ, Českolipsko - Případem se zabývají krajští kriminalisté. 

Nové informace k případu:

Koncem listopadu 2016 byla na ordinariátu soudního lékařství Krajské nemocnice Liberec provedena pitva 26leté ženy a 51letého muže, jejichž těla byla nalezena nedaleko obce Kvítkov na Českolipsku.

Závěry pitvy potvrdily, že mladá žena zemřela násilnou smrtí. Prozatím nebylo prokázáno, že by na smrti 51letého muže měla podíl jiná osoba. S největší pravděpodobností si vzal život sám - spáchal sebevraždu.

V daném případu jsou zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu vraždy. Vyšetřování a zjišťování okolností události stále probíhá, doposud nejsou k dispozici vyhodnocení všech zajištěných stop, zejména biologických a DNA.


9. ledna 2016
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

_____________________________________________________________________________________________

V sobotu byla poblíž obce Kvítkov u České Lípy nalezena dvě těla bez známek života. Obě osoby policisté ztotožnili, jednalo se o 26letou ženu a 51letého muže. Případem se zabývají krajští kriminalisté, kteří vyšetřují okolnosti a příčiny smrti obou nalezených. V této souvislosti nařídili kriminalisté soudní pitvu, která bude provedena zítřejšího dne na ordinariátu soudního lékařství Krajské nemocnice Liberec.

V tuto chvíli provádějí kriminalisté nezbytné úkony trestního řízení podle trestního řádu, přičemž důležité pro posouzení případu budou i závěry soudní pitvy. S ohledem na tyto skutečnosti není možné uvolnit zatím žádné další informace.


21. listopadu 2016
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem