Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - V Liberci hraje Karabach, přijedou i jeho fanoušci

KRAJ, Liberec - Policie bude v pohotovosti. 

Čtvrteční utkání mezi celky FC Slovan Liberec a FC Karabach, kdy hostující fotbalisty přijely podpořit na dvě stovky fanoušků, se obešlo bez jakýchkoliv komplikací. Policisté, kteří byli nasazeni do bezpečnostního opatření z důvodu udržení veřejného pořádku, nemuseli řešit žádnou událost spojenou s přestupkovým či protiprávním jednáním.

Jak příjezd fanoušků do Liberce a na stadion, tak i jejich odjezd po skončení utkání, proběhl bez jediného konfliktu. I když se do své země vraceli s nepříjemným pocitem porážky svého týmu, nad kterým Slovan Liberec vyhrál 3:0.

24. 11. 2016
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

_________________________________________________________________________________________________________

Ve čtvrtek v podvečer sehraje Slovan Liberec, v rámci Evropské ligy, fotbalové utkání s Karabachem. Vzhledem k tomu, že se na fotbalové utkání chystají zhruba dvě stovky ázerbajdžánských fanoušků, připravuje i policie bezpečnostní opatření. 

Prioritou policistů Krajského ředitelství policie Libereckého kraje, kteří budou do opatření nasazeni, bude dohled na bezproblémovým příjezdem fanoušků, jejich příchod na stadion do sektoru hostí, ale i odjezd zpět, do Prahy na letiště.
FC KarabachFC Karabach
 

O bezpečnost - ve městě, v okolí stadionu, před utkáním, ale i po jeho skončení - se budou starat desítky policistů jak z pořádkové, dopravní, tak i kriminální služby, dále pak dopravní policisté, členové antikonfliktního týmu a pořádková jednotka - všichni z působnosti Krajského ředitelství policie Libereckého kraje.

Začátek utkání na stadionu U Nisy je plánován na 19. hodinu. Do té doby budou policisté dohlížet na veřejný pořádek. Členové antikonfliktního týmu pak budou stále v dosahu ázerbajdžánských fanoušků.

Liberečané se nemusí obávat žádných uzavírek, policisté budou řešit pouze chvilková dopravní omezení v případě příchodu a odchodu fanoušků na stadion.

 

23. listopadu 2016
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

vytisknout  e-mailem