Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Supermaket v Hronově přepadl maskovaný muž

NÁCHODSKO - Čekal na ranní rozvážku zboží, pak na prodavačku namiřil pistoli 

AKTUALIZACE - viz níže ! přidána mapka pravděpodobného útěku pachatele, lupič od prodejny utekl směrem k fotbalovému hřišti, pokračoval podél řeky, poté přešel přes můstek do Pořičské ulice. Tam mohl nasednout do nějakého dopravního prostředku.
Utek pachatele z prodejny
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Podle upřesněných časových údajů lupič z místa utíkal několik minut před šestou. Pokud někdo v tu dobu na uvedené trase zahlédl pachatele nebo má jakékoli jiné informace k případu, ať neprodleně uvědomí policisty na linku 158.

 
policie-záda
V úterý 28. srpna 2012 časně ráno přepadl maskovaný muž obchodní dům v Hronově
.
 
Muž v úkrytu vyčkal ranní rozvážky zboží a krátce po šesté hodině, když přijel k zadní rampě kamion, využil příležitosti. Během otevírání rolety se natlačil  dovnitř. V ruce držel stříbrný předmět připomínající zbraň, kterým namířil na prodavačku. Přitom požadoval vydání peněz. Hned poté, co obdržel tržbu z trezoru, zavřel  prodavačku i řidiče kamionu do kanceláře a utekl.
 
Policisté v této souvislosti pátrají po menším muži, přibližně 160 až 165 cm vysokém, zavalitější postavy.  Oblečený byl v době přepadení do světlejších kalhot, černé bundy a přes hlavu měl přetaženou černou kuklu. S lupem muž utekl pravděpodobně pěšky podle řeky. Kdyby občané měli jakékoli informace, ať neprodleně volají na tísňovou linku 158.
 
por. Mgr. Eva Prachařová
28.8.2012, ve 12:15

 

Odkazy do noveho okna

Utek pachatele z prodejny

Hronov 28.8.2012 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem