Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Poznáváte osoby na fotografiích? Ozvěte se.

LIBEREC – Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po důležitých svědcích. 

AKTUALIZACE - ze dne 31.10. 2022

Za výrazného přispění veřejnosti se namám podařilo ustanovit důležité svědky případu a zajistit další okolnosti nezbytné k objasnění celé události. Děkujeme za spolupráci. 

por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
_________________________________________________________________________________________________________________

Liberečtí kriminalisté zahájili dne 17. září úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu loupež, ke kterému mělo dojít v brzkých ranních hodinách v Liberci, v ulici Čechova.
V sobotu 17. září, po třetí hodině ráno, procházela v bezprostřední blízkosti místa události skupinka pěti mladých lidí. Dvě ženy a tři muži se pohybovali od centra města ve směru k benzinové čerpací stanici Shell v ulici Košická, dále pak ulicí Šumavskou a ulicí Čechovou, kolem budovy Hasičského záchranného sboru.
Vzhledem k tomu, že se do současné doby nepodařilo zjistit jejich totožnost a zároveň lze předpokládat, že by tyto osoby mohly svým svědectvím výraznou měrou přispět k objasnění případu, žádáme veřejnost o spolupráci.
Žádáme také, pokud se osoby na zveřejněných fotografiích poznávají, aby se policistům neprodleně ozvaly prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo, aby navštívily kteroukoli součást obvodních oddělení Policie ČR.

Děkujeme za spolupráci.

26. října 2022
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem