Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE: Poznáváte muže na videozáznamu?

MLADOBOLESLAVSKO – Prověřujeme krádež tří jízdních kol z kolárny. 

AKTUALIZACE:

Kriminalistům se podařilo na základě poznatků od občanů ustanovit osobu pachatele, s nímž v současné době probíhají procesní úkony.

Děkujeme za spolupráci a veškeré informace od všech, kteří nás kontaktovali a poskytli nám informace, díky kterým se nám podařilo celou věc objasnit a podezřelého muže ztotožnit a dopadnout.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
4. října 2023 

______________________________________________________________________________________________________________

Mladoboleslavští kriminalisté se zabývají případem krádeže tří kol, která byla odcizena neznámým pachatelem. Po něm i odcizených kolech pátráme.

Šetřením policisté zjistili, že dosud nezjištěný muž, v době od 16. do 23. července, vnikl do sklepa panelového domu v ulici třída T. G. Masaryka v Mladé Boleslavi. Tam po poškození kovové mříže kolárny z ní odcizil 3 jízdní kola, z nichž jedno posléze zanechal ve křoví před vchodem panelového domu.

V této souvislosti se obracíme na občany s žádostí o pomoc. Pokud poznáváte muže, který byl zachycen na videozáznamu, nebo máte k jeho osobě jakékoliv poznatky, kontaktujte policisty na telefonním čísle 735 785 751 nebo 974 877 522. Využít můžete také linku 158.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což pachateli hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
8. srpna 2023 

vytisknout  e-mailem