Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Poznáte dva muže na fotografiích?

JABLONEC NAD NISOU – Hledáme dva muže, kteří by nám mohli pomoci objasnit případ fyzického napadení, ke kterému došlo na Nový rok poblíž restaurace Chronos. 

AKTUALIZACE ze dne 12. 2. 2020 v 11.00 hodin:

Děkujeme všem občanům, kteří se nám na níže uvedenou výzvu ozvali a svými informacemi přispěli ke zjištění totožnosti dvou v té době neznámých mužů. V tomto případě patří i dík těmto dvěma mužům, kteří na výzvu také zareagovali a přihlásili se nám sami.

nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

_______________________________________________________________________________________________________________

Na Nový rok ráno krátce po čtvrté hodině v Jablonci nad Nisou v ulici Lučanská v prostoru u restaurace Chronos dosud neznámý pachatel fyzicky napadl 26letého muže ranou pěstí do obličeje. Útočník z místa utekl. Napadený muž utrpěl zranění, se kterým byl převezen a následně i hospitalizován v jablonecké nemocnici. Celý případ stále šetří policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví.

V rámci tohoto šetření se policistům podařilo zajistit fotografie dvou mužů, kteří by mohli výrazně pomoci k objasnění uvedeného případu. Jedná o muže pravděpodobně ve věku kolem 25 let. Jeden byl menší postavy kolem 170 cm, měl černé vousy po celém obličeji, spíše hustší strniště. Oblečen byl v bílém tričku s krátkým rukávem, modrých riflí a hodně výrazně červenou bundu s kapucí. Druhý muž byl výrazně vyšší a silnější. Na sobě měl tmavou pravděpodobně hnědou nebo černou bundu a tmavé kalhoty.

Jablonečtí policisté nyní žádají o pomoc širokou veřejnost. Pokud někdo z občanů má jakékoliv informace vedoucí ke zjištění totožnost dvou mužů zachycených na fotografiích, aby je sdělil policistům osobně na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Telefonicky můžete také kontaktovat policisty z Obvodního oddělní v Jablonci nad Nisou na tel. čísle 974 480 100. Policisté samozřejmě žádají, aby se jim oba muži zachyceni na fotografiích případně přihlásili sami.


11. 2. 2020
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem