Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Pozná někdo ženy na záběrech?

TRUTNOVSKO – Totožnost žen už známe. 

AKTUALIZACE - Děkujeme veřejnosti i médiím za spolupráci při zjištění totožnosti dvou žen. Policisté na totmo podkladě již provedli jejich výslech a nadále se celým případem důkladně zabývají.

nprap. Lukáš Vincenc
22. března 2019, 15:55
_____________________________________________________________________________________

Trutnovští policisté od konce února letošního roku šetří případ krádeže kabelky s peněženkou, doklady, osobními věcmi a mobilním telefonem. Poškozená si ji měla zapomenout na jedné z benzínových čerpacích stanic v Trutnově odloženou uvnitř. Po svém odchodu si toto uvědomila a přibližně po 15 minutách se na místo vrátila zpět. Kabelka s věcmi však již byla pryč. Škoda je vyčíslena na částku téměř 7 tisíc korun.

Policisté po přijatém oznámení a provedení prvotních šetření zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu zatajení věci. Zákon v tomto případě pamatuje až ročním pobytem ve vězení.

V souvislosti s šetřením celého případu se nyní obracíme na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po totožnosti dvou možných svědkyň, které by mohly policistům pomoct v objasnění. Pokud ženy někdo pozná, volejte na linku 158 či přímo telefonní číslo Obvodního oddělení Policie ČR Trutnov 974539651 nebo se dostavte na jakoukoliv služebnu. Děkujeme.

nprap. Lukáš Vincenc
14. 3. 2019, 10:28

vytisknout  e-mailem