Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

2. AKTUALIZACE - Pomozte při pátrání po pohřešovaném seniorovi

KRAJ – Policisté pátrají po pohřešovaném seniorovi, který je nemocný a je pravděpodobné, že by mohl být v ohrožení života. 

2. AKTUALIZACE ze dne 7. 3. 2020 v 17.30:

Dnes v rámci pátrání po pohřešovaném muži byla v katastrech obcí Huť a Zásada provedena pátrací akce, které se zúčastnili policisté z Liberecka i Jablonecka, policejní psovod, hasiči a hasičští psovodi. Během tohoto pátrání byl pohřešovaný senior bohužel bez známek života nalezen v lesním porostu v obci Huť.

Na základě prvotního ohledání místa nálezu jeho těla nebylo zjištěno, že by na jeho smrti měla účast druhá osoba. K určení příčiny jeho smrti byla nařízena soudní pitva. Celý případ nyní šetří jablonečtí kriminalisté.


7. 3. 2020
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

_______________________________________________________________________________________________________________

AKTUALIZACE ze dne 7. 3. 2020 v 10.00 hodin:


Policisté v Libereckém kraji nadále velmi intenzivně pátrají po pohřešovaném seniorovi, který by mohl být vzhledem k svému zdravotnímu stavu v ohrožení života. V rámci tohoto šetření získali jeho novou aktuální fotografii a zjistili, že v době svého odchodu z domova měl na sobě toto oblečení:

- modrá teplá zimní bunda s černými rukávy, dlouhá pod zadek
- světle kávové kalhoty
- modré botasky
- černá kožená ušanka s kšiltem
- zelená šála

Policisté samozřejmě stále žádají o pomoc i širokou veřejnost. Pokud má někdo jakékoliv poznatky k jeho výskytu či pohybu, ať je sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158.

nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

_______________________________________________________________________________________________________________


Policisté v Libereckém kraji pátrají po pohřešovaném 71letém seniorovi, který včera kolem poledne odešel z místa svého bydliště v Liberci a do současné doby se nevrátil ani o sobě nikomu nepodal žádnou zprávu. Pohřešovaný senior je nemocný a v současné době by mohl být ohrožen na životě. Více informací k pohřešovanému muži naleznete v databázi pátrání po osobách.

Pokud uvedený odkaz již není aktivní, bylo pátrání po pohřešovaném seniorovi odvoláno.

Veškeré informace k pohybu či výskytu pohřešovaného muže sdělte policistům osobně na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158.

6. 3. 2020
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem