Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

AKTUALIZACE: Pátrání po celostátně hledané ženě

Pražští kriminalisté pátrají po ženě ve výkonu ochranného léčení, která po lékařském ošetření odešla neznámo kam. 

Pražští kriminalisté aktuálně pátrají po třiatřicetileté ženě, která má soudem nařízenou ochrannou léčbu. Žena se dnes okolo šestnácté hodiny po lékařském ošetření v pražských Lukách vzdálila svému opatrovníkovi, a do současné doby nebyla nalezena. Hledaná je ve výkonu ochranného léčení, neboť v minulosti spáchala úmyslný trestný čin ublížení na zdraví s trvalými následky tím, že v baru bez varování bodla muže nožem do tváře. Žena u sebe nemá žádné osobní doklady ani finanční hotovost a je předpoklad, že by se mohla pohybovat na území hlavního města nebo v blízkém okolí.

Popis: Žena je zdánlivého stáří mezi 32 až 35 lety. Má zhruba 170 centimetrů vysokou hubenou postavu, světlý oválný obličej, hnědé vlasy a hnědé oči. V době odchodu na sobě měla černé tepláky, černou mikinu a hnědou bundu. Na nohou měla pantofle tmavě šedé barvy.

Kriminalisté již v této souvislosti provedli celou řadu úkonů, které ale do současné doby nevedly k vypátrání hledané ženy. Proto se touto cestou obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Jakékoli informace k jejímu pohybu, či pobytu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

Zároveň upozorňujeme, aby se ji v žádném případě nikdo nepokoušel sám zadržet, neboť v minulosti neváhala použít nůž.

por. Mgr. Iveta Martínková – 25. 10. 2016

AKTUALIZACE: Pátrání již není aktuální. Díky medializaci případu se kriminalistům ozvalo několik občanů s konkrétními poznatky, na základě kterých byla hledaná žena včera zadržena na Berounsku. V současné době se je již zpět ve zdravotnickém zařízení, kam byla na základě rozhodnutí soudu v minulosti umístěna z důvodu ochranného léčení. Děkujeme tímto všem, kteří této pátrání relaci věnovali svoupozornost.

por. Mgr. Iveta Martínková - 27. 10. 2016

vytisknout  e-mailem