Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Pátráme po totožnosti osoby na fotografiích

LIBEREC – Poznáváte osobu na fotografii? Ozvěte se nám. 

AKTUALIZACE - ze dne 11. října 2023

Opětovně se obracíme na veřejnost se žádostí o spolupráci, neboť dosud přijatá opatření vedoucí ke ztotožnění osoby na fotografiích, nebyla úspěšná. Kdokoli by měl informace k osobě na fotografiích, nechť je policistům předá prostřednictvím linky 158 nebo tel. čísla 974466450

Děkujeme za spolupráci. 

por. Bc. Vojtěch Robovský
________________________________________________________________________________________________________________

Na základě probíhajícího trestního řízení žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po totožnosti důležitého svědka případu loupeže.

V Liberci na nám. Dr. E. Beneše došlo 27. února letošního roku, krátce po půl třetí odpoledne, k loupeži na nezletilé oběti. V této souvislosti se obracíme na veřejnost se žádostí o spolupráci při pátrání po totožnosti důležitého svědka, jehož fotografie jsou součástí této výzvy.

Chlapec, který se nacházel v blízkosti místa spáchání trestného činu, by nám svým svědectvím mohl výrazným způsobem dopomoci k objasnění okolností celého případu. Žádáme jej, aby se nám spolu se svými zákonnými zástupci ozval, ať již prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo aby se dostavil na kteroukoli součást obvodních oddělení Policie ČR. Zároveň také žádáme veřejnost, která chlapce na fotografii poznává, aby učinila totéž.

Popis důležitého svědka:

Chlapec měl na sobě zimní světle modrou bundu s tmavými doplňky, zejména na ramenou a na kapuci, bunda v oblasti krku byla opatřena oranžovou podšívkou. Měl tmavé kalhoty, tmavé zimní boty a červenou zimní čepici s logem v přední části. Na zádech nesl tmavý školní batoh s oranžovou vnější kapsou s dětským potiskem.

V dané věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestního činu loupež, za který pachateli v případě dopadení a následného prokázání viny může hrozit trest odnětí svobody v rozmezí od dvou do deseti let.

Děkujeme veřejnosti za spolupráci.

26. září 2023
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
KŘP Libereckého kraje
 

vytisknout  e-mailem