Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Pátráme po 41letém muži - vypátrán!

NÁCHODSKO - Má vazby na Dobrošov a okolí. 

1Ilustrační foto/Policie ČRAKTUALIZACE - Odvoláváme pátrání a děkujeme všem, kteří se do něj zapojili. Muž byl dnes dopoledne v pořádku nalezen.

por. Mgr. Eva Prachařová, 10. 9. 2018 v 10.00 hodin 

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po  41letém muži z Náchodska, protože mají důvodnou obavu o jeho život a zdraví. Rodina jej pohřešuje od včerejšího večera, kdy odešel ze svého bydliště na chatě v Dobrošově u Náchoda. Zanechal tam všechny věci, včetně dokladů a mobilního telefonu. Od té doby nikoho nekontaktoval. Policie již včera v pozdních večerních a nočních hodinách za pomoci techniky prohledala místa, kam mohl jít, ale bezvýsledně. Dnes bude v pátrání pokračovat. Muž má vazby na Dobrošov, osadu Polsko, nedaleké bunkry a okolí. Je však možné, že mohl dojít i dále, směrem na Nové Město nad Metují, Pekelské údolí, anebo se mohl vydat na druhou stranu ke státní hranici s Polskem.  Do čeho je oblečený a co měl na sobě v době odchodu z domova není známo.

Policisté uvítají všechny informace, které povedou k jeho rychlému vypátrání, informace můžete podat prostřednictvím linky 158, na Územní odbor Náchod, telefon 974 534 111, nebo jakémukoli policistovi. Za veškerou pomoc děkujeme.

Pozn.: Pokud odkaz na údaje k osobě již není aktivní, byla osoba vypátrána a pominul zákonný důvod k jejich zveřejnění.

por. Mgr. Eva Prachařová
10.9.2018 v 9:00

vytisknout  e-mailem