Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Pátráme po 25letém muži

JIČÍNSKO – Muž byl nalezen v Jičíně. 


AKTUALIZACE: Odvoláváme pátrání po 25letém muži, kterého se před 9. hodinou podařilo vypátat v Jičíně. Muž je v pořádku. Děkujeme všem, kteří se na pátrání jakkoliv podíleli a poskytli nám součinnost.

por. Ing. Eliška Majerová
27. 6. 2022, 9:10
_________________________________________________________________________________________________________________
V neděli 26. června 2022 po 18. hodině jsme přijali oznámení od rodičů 25letého syna, který odjel v pátek 24. června 2022 se svými kamarády na festival do kempu Jinolice. Pohřešovaný, který žije v Jaroměři, byl naposledy viděn v sobotu 25. června 2022, kdy si měl jít kolem 22. hodiny lehnout do stanu. Kamarádi ho šli o hodinu později zkontrolovat, ale ve stanu se nikdo nenacházel.  

Pohřešovaný měl na sobě bílo-černé tričko s krátkým rukávem a černým nápisem, bílo-černé teplákové kraťasy a černou ledvinku značky Adidas.

Za účelem jeho vypátrání byla včera zorganizována pátrací akce, do které bylo nasazeno celkem 15 policistů, psovodi a tým STOPA, kteří prověřili kemp a jeho okolí, blízké a kamarády a zdravotnická zařízení, avšak pohřešovaného se do současnosti nepodařilo vypátrat.

Obracíme se proto s žádostí o pomoc na veřejnost. Kdo by mohl poskytnout jakoukoliv informaci k pohřešovanému muži, ať zavolá na linku 158, nebo se dostaví na jakoukoliv policejní služebnu.

Za pomoc děkujeme.

por. Ing. Eliška Majerová
27.6.2022, 8:15

vytisknout  e-mailem