Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE: Omezení na příjezdové komunikaci - Adršpašsko

NÁCHODSKO - Dopravní omezení před 14.hodinou pominula. 

Z důvodu uklidnění dopravní situace a dostačující parkovací kapacity v předmětné lokalitě pominula dnes krátce před 14. hodinou nastavená dopravní omezení. Policisté však i nadále oblast intenzivně monitorují a v případě jakýchkoliv komplikací budou učiněna vhodná opatření.

por. Ing. Magdaléna Vlčková, MBA
4. května 2019; 13:55 h

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dnes krátce po 11. hodině došlo z důvodu překročení kapacity rekreační oblasti Adršpašsko-teplických skal k uzavření komunikace vedoucí od hraničního přechodu Zdoňov. Na místě pomáhá v tuto chvíli dopravu regulovat a návštěvníky informovat hned několik policejních hlídek.

Dopravní opatření tohoto charakteru je nezbytné z důvodu umožnění případného průjezdu vozidel složek integrovaného záchranného systému. Policisté přijíždějící návštěvníky žádají o respektování výše uvedeného opatření.

Předmětná místa policisté neustále monitorují a s ohledem na aktuální vývoj situace pružně reagují na dopravní komplikace.

por. Ing. Magdaléna Vlčková, MBA
4. května 2019; 12:10 h

vytisknout  e-mailem