Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE: Na 39letého muže zaútočil nožem a z místa utekl

KLADENSKO - Po podezřelém policisté pátrají. 

AKTUALIZACE
Kladenští kriminalisté v celé věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví a krádeže. Z místa, kde k incidentu došlo, mělo zmizet několik tisíc korun.
Za těžké ublížení na zdraví hrozí v případě odsouzení až 10letý trest odnětí svobody.

Kriminalisté nadále pátrají po pachateli, vyhodnocují veškeré stopy, zajišťují kamerové záznamy z okolí a provádí další policejní úkony.  Bohužel ani výslech poškozeného nepřinesl žádné informace o popisu pachatele nebo jiné informace, které by policistům pomohly s pátráním.

Žádáme všechny, kteří ve zmíněné době a čase místem procházeli nebo projížděli autem a mají v něm kamerové záznamy, a mohli by nám poskytnout jakékoliv informace k podezřelému muži, aby se policistům ozvali na linku 158, a nebo přímo kladenským kriminalistům na tel. číslo 974 873 585 nebo mobilní telefon 735 785 805. Děkujeme.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
5. července 2022

-----------------------------------------------------------

Krátce po 8. hodině ranní jsme vyjížděli na oznámenou událost od zdravotnické záchranné služby do obce Kvíc u Slaného, kde mělo dojít k napadení 39letého muže nožem. Zraněný muž byl s vážným poraněním letecky transportován do pražské nemocnice, proto jej zatím nebylo možné vyslechnout.

Pachatel následně z místa utekl. Veškeré dostupné policejní hlídky v okolí začaly po pachateli okamžitě usilovně pátrat, a to včetně policejních kynologů se služebními psy, kteří propátrávali okolní terén. 

Kladenští kriminalisté ohledali místo činu, zajistili veškeré stopy a provádějí veškeré potřebné úkony.  Jejich prioritou je nyní zjistit, jak k celému incidentu došlo, co mu předcházelo a vypátrat pachatele útoku.

Žádáme případné svědky, kteří se v uvedeném čase a místě (Smečenská ulice, Kvíc) pohybovali a mohli by podezřelého muže v místě vidět, aby nám případné důležité informace sdělili na linku 158.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
4. července 2022

vytisknout  e-mailem