Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Loupež na benzince se zbraní

KRÁLOVÉHRADECKO - Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování ÚO Hradec Králové vyšetřují od února 2015 loupežné přepadení benzinové čerpací stanice na ul. Sokolská v Hradci Králové, ke kterému konkrétně došlo dne 19. února 2015, okolo půl jedenácté večer. O tomto případu jsme Vás již informovali v článku  „Loupež na benzince se zbraní“.
 
Do prostoru benzinové čerpací stanice tehdy vstoupil maskovaný muž, přišel k pokladnám a pod pohrůžkou krátké střelné zbraně a slovní výhrůžky přinutil obsluhu k vydání finanční hotovosti. Na pult přitom hodil igelitovou tašku a se slovy, ať mu vydá všechny papírové peníze, nebo že ji zastřelí, natáhl závěr zbraně a přitom mířil na pokladní. Poté, co mu vydala finanční hotovost, z místa činu i s penězi odešel.
 
K osobě pachatele policisté získali jeho popis. Jednalo se o muže okolo věku do 30ti let, středně vysoké postavy. Na sobě měl černé oblečení, na hlavě černou kapuci a přes obličej měl přetažený černý rolák. Na nohou měl černé boty s bílými markanty.

Policisté si v rámci vyšetřování tohoto závažného trestného činu vyžádali mj. kamerový záznam z uvedených prostor a zjistili důležitou informaci. Zhruba hodinu předtím se v prostorách benzinové čerpací stanice pohyboval neznámý zákazník, kterého zachytily kamery. Jednalo se o tmavovlasého muže ve věku okolo cca 25 let v tmavém oblečení, z bundy mu vyčnívala světlá kapuce od mikiny. Na základě vyšetřování celého případu došli policisté k závěru, že tento neznámý muž, kterého zachytily kamery, je z toho závažného trestného činu důvodně podezřelý!! Obracíme se proto na veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud muže na fotografiích poznáte, nebo k jeho osobě můžete podat jakékoliv informace, neprodleně je sdělte na bezplatnou linku 158.

por. Mgr. Lenka Burýšková
Dne 29. 7. 2015 v 10:00
Odkazy do noveho okna

muž_foto1

muž_foto1 

Detailní náhled

muž_foto2

muž_foto2 

Detailní náhled

muž_foto3

muž_foto3 

Detailní náhled

muž_foto4

muž_foto4 

Detailní náhled

pachatel_foto1

pachatel_foto1 

Detailní náhled

pachatel_foto2

pachatel_foto2 

Detailní náhled

pachatel_foto3

pachatel_foto3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem