Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Hledáme svědky srážky dvou lyžařek ve skiareálu Benecko

SEMILSKO - Šestiletou dívku srazila dospělá lyžařka. 

Aktualizace ze dne 1. 2. 2019 :

Po řadě odborných vyšetření, kterými osmiletá lyžařka (na základě chybné informace jsme včera psali o šestileté lyžařce) od včerejšího dne v nemocnici v Praze v Krči prošla, lékaři dospěli k závěru, že má poraněnou pánev. Zranění si vyžádá několikatýdenní hospitalizaci na nemocničním lůžku. V této souvislosti opětovně žádáme svědky události, aby nám při objasnění příčiny a průběhu této politováníhodné nehody pomohli svými informacemi. Zatím se nám žádný svědek nepřihlásil. Dvojici by si návštěvníci areálu mohli pamatovat podle toho, že otec při lyžování přidržoval dívku na laně.

por. Bc. Ivana Baláková
KŘP Libereckého kraje, oddělení tisku a prevence

Dnes kolem 11. hodiny dopoledne srazila dospělá lyžařka ve skiareálu Benecko na Jilemnicku šestiletou dívenku. Ta tu byla lyžovat se svým otcem a před nehodou  stála zhruba uprostřed sjezdovky. Dívenku si převzala do péče zdravotnická záchranná služba, která ji s podezřením na blíže nespecifikovaná zranění transportovala vrtulníkem do pražské nemocnice.Skiareál BeneckoSkiareál Benecko

Žena, která se s dívkou srazila, na místě nehody počkala až do příjezdu zdravotníků a dala na sebe jejímu otci telefonní kontakt. Zatím jsme ani ji a ani otce dívky nevyslechli, nicméně uvítáme svědectví všech lidí, kteří srážku viděli. V případě, že můžete s objasněním průběhu nehody pomoci, volejte prosím tíňovou linku Policie ČR 158 nebo kontaktujte kteroukoliv služebnu Policie ČR. Děkujeme.

31. 1. 2019
por. Bc. Ivana Baláková
KŘP Libereckého kraje, oddělení tisku a prevence

Odkazy do noveho okna

Skiareál Benecko

Skiareál Benecko 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem