Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE: Hledáme svědky nehody, při které řidič srazil cyklistu a z místa ujel

PRAHA VENKOV - JIH - Nehoda se stala 23. srpna v 15:05 v obci Březí 

AKTUALIZACE

Kriminalistům z Prahy venkov - JIH se podařilo vypátrat předmětnou dodávku a jejího řidiče. Muž se k celé věci doznal a policisté jej obvinili. Děkujeme všem za sdílení relace.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
26. srpna 2023

-------------------------------------------------------

Kriminalisté z Územního odboru Praha venkov - JIH šetří případ vážné dopravní nehody, při které řidič osobního vozidla srazil cyklistku a z místa ujel, aniž by ženě poskytnul první pomoc.

K nehodě došlo 23. srpna 2023 v 15:05 hodin v obci Březí u Říčan, konkrétně v ulici Hlavní na silnici III/10176 v úrovni 2,97 km.

Dosud nezjištěný řidič řídil zatím nezjištěné vozidlo, pravděpodobně dodávku, od obce Babice směrem na obec Pacov. Následně došlo ke střetu vozidla s 48letou cyklistkou, která jela stejným směrem. Po dopravní nehodě utrpěla žena velmi vážná zranění a byla letecky transportována do pražské nemocnice. Řidič nezjištěného vozidla neposkytl zraněné žene pomoc a z místa nehody ujel.

Kriminalisté po řidiči, který z místa vážné nehody ujel, usilovně pátrají. V souvislosti s uvedenou událostí žádáme případné svědky o pomoc se ztotožněním předmětného vozidla a řidiče. Pokud jste se ve výše uvedené době pohybovali na místě nehody a mohli jste si jejího průběhu všimnout a všimnout si i vozidla, které z místa ujelo, ozvětě se prosím neprodleně policistům na linku 158 nebo přímo kriminalistům z Prahy venkov - JIH na tel. číslo 607 014 167. Stejně tak žádáme řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidlech kamery, aby záznam poskytli policistům a kontaktovali je na uvedených číslech.

Za důležité informace k dopravní nehodě a zejména k řidiči vozidla předem děkujeme.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
25. srpna 2023

vytisknout  e-mailem