Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Dopravu na silnici I/35 ve směru od Prahy komplikuje nehoda čtyř vozidel

LIBERECKO - Od ranních hodin zasahují složky Integrovaného záchranného systému na silnici I/35 poblíž Makra. Na místě se tvoří kolony. 

AKTUALIZACE ze dne 26. dubna 2021 v 12:25 hodin

Vyšetřování okolností a příčin vzniku dopravní nehody bylo v úseku komunikace I/35 ukončeno. Případem se nyní zabývají policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci. Provoz na komunikaci byl obnoven krátce po 12. hodině. 

por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence

_________________________________________________________________________________________________________________

Dnes, krátce po osmé hodině ranní přijal operační důstojník na tísňovou linku 158 oznámení o dopravní nehodě čtyř vozidel na silnici I. třídy č. 35 ve směru od Prahy na Liberec, poblíž OD Makro.

V místě před zúžením, které je zde z důvodu právě probíhajících stavebních prací - rekonstrukce mostu, se střetly tři dodávky a jedno osobní vozidlo. Tato vozidla do sebe zezadu postupně narazila. Jeden z řidičů utrpěl při nehodě lehké zranění a byl sanitním vozem převezen na ošetření do Krajské nemocnice Liberec. 

Policisté provedli u všech zúčastněných řidičů orientační dechové zkoušky na alkohol, které byly ve všech případech negativní. 

Na místě jsou stále policisté, kteří zároveň řídí dopravu. 

Komunikace je průjezdná jedním pruhem, na místě je světelná směrová šipka. Přesto se tvoří kolony a řidiči by měli počítat s jistým zpožděním. 
 

26. 4. 2021
kpt. Bc. Vladimíra Šrýtrová
koordinátorka prevence KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem