Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Dohlížíme na dopravní situaci v Jizerských horách

KRAJ - Sobota byla o poznání klidnější než o víkendu před týdnem. 

Aktualizace ze dne 17. 1. 2020 :

I dnešní den proběhl v Jizerkách klidně bez kalamitních situací v dopravě. Parkovací místa byla v Bedřichově a okolí motoristům dostupná. Situaci jsme na místě monitorovali, a stejně tak jako včera jsme spolupracovali s provozovateli parkovišť.
parkoviště
 

por. Bc. Ivana Baláková

Jak jsme již na našich stránkách informovali, abychom zamezili dopravnímu kolapsu, jaký ovládl Jizerky minulý víkend, vytvořili jsme v tomto týdnu  široký organizační tým, do kterého jsme přizvali zástupce místní samosprávy i krajského úřadu včetně provozovatelů parkovišť. Na společné pracovní schůzce, která se konala ve středu v kavárně Pošta v prostorách Krajského ředitelství policie Libereckého kraje, jsme se s partnery dohodli na společném postupu při zajišťování průjezdnosti silnic v oblasti a bezpečnosti motoristů.Jizerky dnes
 

Dopravní situace  v Jizerských horách dnes byla poklidná a volná parkovací místa měli motoristé k dispozici v průběhu dne jak na centrálním parkovišti v Bedřichově, tak i na všech dalších místních parkovištích. Naše posílené hlídky budou v oblasti dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu také zítra.

16. 1. 2020
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem