Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALITACE - Úmrtí muže ve Vrchlabí

KRAJ - Obviněnou ženu poslal soud do vazby. 

AKTUALIZACE -  Vyšetřování případu, kdy byl ve čtvrtek 5.12.2019 v časných ranních hodinách před jedním z domů ve Vrchlabí nalezen 30letý muž, který zemřel na následek bodného zranění, stále pokračuje. Dosavadní vyšetřování nasvědčuje tomu, že fatálnímu následku předcházela roztržka mezi zemřelým mužem a obviněnou 33letou ženou. Státní zástupce podal návrh na její vzetí do vazby a v sobotu 7. 12. 2019 v dopoledních hodinách ji soudce Okresního soudu v Trutnově potvrdil. Obviněnou hned poté převezla policejní eskorta do Vazební věznice v Hradci Králové.

por. Mgr. Eva Prachařová
7.12.2019, 12:15 

AKTUALIZACE - Na základě důvodného podezření krajští kriminalisté zahájili trestní stíhání zadržené 33leté ženy, vyšetřovatel jí sdělil obvinění z trestného činu těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. Podle dosavadního šetření tato 33letá žena způsobila 30letému muži bodné zranění, na jehož následek zemřel.  Hrozí jí trest odnětí svobody od 8 do 16 let.

por. Mgr. Eva Prachařová
6.12.2019, 11:15

Kriminalisté od ranních hodin řeší ve Vrchlabí na Trutnovsku úmrtí 30letého muže. V současné době probíhají veškeré prvotní úkony. Prozatím celou událost kriminalisté šetří jako těžké ublížení na zdraví s následkem smrti.

V souvislosti s událostí zadrželi kriminalisté Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje jednu osobu.  

por. Mgr. Eva Prachařová
5. prosince 2019; 15:20 hodin

vytisknout  e-mailem