Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Aktualita - Odvolání pátrání

Odvolání pátrání po pohřešovaných 

Aktualita 10. listopadu 2020

V průběhu včerejšího večera byla potvrzena totožnost nalezené osoby v Oboře Hvězda. V tuto chvíli mohu potvrdit, že se jedná o čtyřiadvacetiletou pohřešovanou ženu, která zemřela násilnou smrtí. 

Dále mohu potvrdit, že byla v průběhu včerejšího dne ověřena totožnost muže, který v průběhu pátečního dne spáchal sebevraždu. Jedná se o čtyřiatřicetiletého pohřešovaného muže. 

V současné chvíli kriminalisté nevylučují úzkou souvislost mezi oběma případy. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z násilného trestného činu a na případu stále velmi intenzivně pracují.

S ohledem na právě probíhající vyšetřování a všechny pozůstalé nebudeme nyní poskytovat žádné bližší informace.

mjr. Eva Kropáčová
10. listopadu 2020

Aktualita 9. listopadu 2020
 

V průběhu včerejší pátrací akce policisté speciální pořádkové jednotky nalezli v Oboře Hvězda osobu bez známek života. Kriminalisté nyní zjišťují totožnost osoby a pro přesné zjištění příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva. V tuto chvíli nelze vyloučit, že na místě došlo k násilnému trestnému činu.

mjr. Eva Kropáčová
9. listopadu 2020

Aktualita 8. listopadu 2020

Policisté získali kamerový záznam zachycující dvojici při odchodu z domu pohřešované v pražských Stodůlkách.

Upřesnění popisu:

Žena má na sobě světlý kabát dlouhý po kolena, modré džíny, černé kotníkové boty a na zádech měla při odchodu z domu modrý batoh. Muž má na sobě tmavou bundu, modré džíny a na zádech měl při odchodu z domu tmavý batoh.

V případě, že jste někde viděli tuto dvojici, nebo některého z pohřešovaných, informace prosím neprodleně předejte na linku 158.

Kamerový záznam uložen pod tímto článkem!!!

mjr. Eva Kropáčová
8. listopadu 2020

7. listopadu 2020

Policisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované čtyřiadvacetileté ženě. Pohřešovaná byla naposledy viděna včera ve svém bydlišti v pražských Stodůlkách. Od té chvíle ji nikdo neviděl. Kriminalisté již prověřili desítky míst, kde by se mohla nacházet, ale do současné chvíle se ženu nepodařilo vypátrat.

Popis:

Pohřešovaná je přibližně 175 cm vysoké střední postavy, má dlouhé rovné hnědé vlasy a drobné pihy v obličeji. Na sobě by měla mít béžový dlouhý kabát, šálu, modré nebo černé kalhoty a kotníkové černé boty.

Podle dosud zjištěných informací by se mohla pohybovat ve společnosti čtyřiatřicetiletého muže, který je v současné chvíli také pohřešovaný.

Popis:

Pohřešovaný je vysoký 170 – 180 cm, má střední postavu, krátké hnědé vlasy a krátké vousy. Na očích nosí hranaté dioptrické brýle.  Muž v poslední době nosil tyrkysovou roušku s červenými ornamenty. Bližší popis v současné chvíli není znám.

Jakékoliv informace o pohybu ženy a muže nebo místě, kde by se mohli nacházet, prosím neprodleně oznamte policistům na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně.

Mjr. Eva Kropáčová
7.11.2020

vytisknout  e-mailem