Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Akce zemědělců se nevyhle ani Rakovnicku

Zhruba 30 strojů vyjede na silnice v našem regionu 

Omezení dopravy v našem regionu
 
    Úderem deváté hodiny ranní, dnešního dne,  vyjedou na silnice zemědělské troje a to v rámci celé ČR.  Region Rakovnicka se tomuto nevyhne. Zemědělci zahájí svou protestní jízdu v Rakovníku -Bulovna v 09:00 hodin a budou pokračovat ve své pomalé jízdě přes Rakovník, ve směru na Kněževes, Krupou, Lišany a vracet se budou zpět přes Rakovník na Bulovnu, odkud vyjeli. Konec akce se předpokládá v 11:00 hodin.
      Zemědělci na silnice vyjedou zhruba se 30 stroji a dvěma  doprovodnými osobními vozidly. Během své jízdy nebudou blokovat dopravu, ale budou pomalu projíždět.  
     Z tohoto důvodu žádá Policie ČR Územního odboru Rakovník, aby řidiči projíždějící těmito vesnicemi a místy, dbali zvýšené opatrnosti, obrnili se trpělivostí a dodržovali pravidla silničního provozu. Na silnicích budou na projíždějící kolonu strojů dohlížet hlídky policistů z dopravního inspektorátu a příslušných obvodních oddělení. Největší nápor na řidiče se čeká na silici Praha – Karlovy Vary. Na této značně frekventované silnici se budou tvořit s největší pravděpodobností kolony. Proto buďte opatrní a zbytečně nespěchejte.

23. května 2012

nprap. Jana Žáčková

vytisknout  e-mailem