Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Akce pro motoristy

České Budějovice - ÚAMK a Policie ČR pořádají splečně s dalšími partnery v sobotu 17. září 2011 Den otevřených dveří v areálu ÚAMK a BESIP v Českých Budějovicích.  

Jihočeský automotoklub, ve spolupráci s Policií ČR a dalšími partnery zve motoristickou obec a také širokou veřejnost na sobotní akci. V osm hodin ráno začíná Den otevřených dveří v areálu ÚAMK a BESIPu v Českých Budějovicích v ulici Karolíny Světlé (naproti pivovaru Budvar).


Pro řidiče je připraveno preventivní měření rychlosti vozu policejním radarem. Řidič si tak může ověřit přesnost tachometru vozu. Zároveň si mohou všichni návštěvníci prohlédnout preventivní stanoviště policie, navštívit přednášku o změnách v silničním zákonu v každou celou hodinu, nebo si nechat předvést vozidla značky Ford s parkovacím asistentem.


Servis ABA nabízí celé dopoledne bezplatné prohlídky stavu vozidla. Pořadatelé s partnery připravili pro návštěvníky i množství dárků či různých slevových akcí, využitelných pro plechové mazlíčky. Vstupné na akci je zdarma, všichni mladí návštěvníci si mohou na dětském dopravním hřišti vyzkoušet pod dohledem profesionálů Besipu a strážníků městské policie své dopravní dovednosti a znalosti. K dispozici budou kola a koloběžky, mladí cyklisté však nesmí zapomenout na ochrannou přilbu.


Dětský nafukovací skákací hrad bude připraven pro všechny malé návštěvníky. Každý si může z dopravního dopoledne odnést spousty dárků a zážitků. Pro dospělé je připraven i simulátor nárazu při dopravní nehodě.
 

Pozvánka s programem:

Pozvánka akce ÚAMK - PČR září 2011.pdf

 

mjr. Mgr. Jiří Matzner, pisjc@mvcr.cz

13. září 2011

 

vytisknout  e-mailem