Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

AKCE - Dopravně bezpečnostní akce

KARLOVY VARY - Řídím, piju nealko.  

„Řídím, piju nealko“ - dopravně preventivní akce Policie ČR ve spolupráci s Českým svazem pivovarů a sladoven proběhla  letos opět   v celé republice, tedy také v Karlovarském kraji.
S policisty a zástupkyní Českého svazu pivovarů a sladoven se mohli setkat řidiči v pátek před Velikonocemi, dne 18.4.2014, v Karlových Varech u golfového hřiště. 
Přes velmi špatné počasí, během dopravně bezpečnostní akce,   zkontrolovali policisté přes dvacet řidičů i jejich vozidla. Ke chvále řidičů, ani jeden z kontrolovaných nebyl opilý. Navíc se policisté setkali s třemi řidiči, kteří se hrdě hlásili k absolutní abstinenci. Po silniční kontrole dostali vzorní řidiči nealko pivo a alkoholtest , které rozdávala zástupkyně Českého svazu pivovarů a sladoven.
Kromě konzumace alkoholických nápojů řidiči motorových vozidel se policisté zaměřili také na kontrolu technického stavu vozidel, dodržování rychlosti, pátrání po odcizených věcech a vozidlech, pátrání po hledaných osobách.
Ze všech kontrolovaných vozidel měly pouze dva vozy nevyhovující technický stav - u prvního bylo prasklé přední sklo a poškozený kryt na zpětné zrcátko, druhý vůz měl příliš tmavá skla na předních dveřích.
 
por.PhDr.Papežová Zdeňka
duben 2014

vytisknout  e-mailem