Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nedávejte zlodějům šanci

TRUTNOVSKO-Dušičkový víkend před námi 

Památka zesnulých připadla v letošním roce na středu 2. listopadu. Velká většina našich spoluobčanů o následujícím víkendu zajde na hřbitovy, aby si zavzpomínali na své nejbližší, kteří již nejsou mezi námi.
Trutnovští policisté budou o „dušičkách“ ve spolupráci se strážníky Městské policie zajišťovat na  hřbitovech v našem regionu veřejný pořádek a ochranu majetku. Policejní hlídky budou s městskými strážníky několik dnů provádět dohled nejen v areálu trutnovského hřbitova a jeho okolí, ale i na dalších hřbitovech na celém Trutnovsku, kde budou pravidelně kontrolovat veřejný pořádek.
Největším úkolem policistů bude zamezit případným krádežím kytic a věnců z vyzdobených hrobů.
Policisté upozorňují všechny návštěvníky hřbitovů, aby si ve svých odstavených automobilech  rozhodně nenechávali žádné cenné věci. Tímto preventivním opatřením může každý z nás předejít násilnému vniknutí do motorového vozidla. Dohled nad plynulostí a bezpečností silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie se svými kolegy z obvodních oddělení. Policie České republiky tímto žádá všechny řidiče o ohleduplnost a opatrnost.
nprap. Udo Ertner
25. 10. 2011
Čtěte také:

vytisknout  e-mailem