Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Agresivita ho dovedla do cely

LIBEREC - Nyní čelí podezření z výtržnictví. 

Na každého z nás působí alkohol jinak. Někdo je zábavný, někdo má po něm sklony k agresi.  A zřejmě právě alkohol je za jednáním mladého muže, který v sobotu večer skončil v policejní cele.

Mladý muž, coby host jednoho z českodubských barů, se choval velmi agresivně k ostatním návštěvníkům a velmi hrubě je napadal. Shodil také několik židlí u baru, jednu prohodil i výlohoou. Uvnitř rozbil i jukebox, kdy rukou rozbil sklo a poškodil monitor. Ve svém agresivním jednání pokračoval i na ulici. Na vůz nic netušícího řidiče felicie, který právě projížděl Českým Dubem, hodil dlažební kostku a poškodil mu tak čelní sklo.

Na jednání mladého muže byli upozorněni  i místní policisté, kteří ho poblíž baru, kde dělal výtržnosti, zadrželi. Vzhledem k tomu, že měl krvácející ránu na ruce od jukeboxu, který rozbil, převezli jej policisté nejprve na ošetření do nemocnice a pak do policejní cely. Rovněž mu provedli orientační dechovou zkoušku, při které nadýchal bezmála jednu promili.

I když jednání 23letého mladíka bylo podpořeno alkoholem, přesto to není polehčující okolnost a za své jednání si ponese následky. Z cely byl propuštěn i se sdělením podezření z přečinu výtržnictví a poškození cizí věci, neboť způsobil škodu za třináct tisíc korun. Podezření mu policisté sdělili ve zkráceném přípravném trestním řízení, a proto se během čtrnácti dnů dozví trest, který ho za jeho jednání čeká.

por. Bc. Vlasta Suchánková
e-mail: tiskova.krplb@mvcr.cz
tel.: 974 461 207
22. 11. 2010

vytisknout  e-mailem