Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Hradecká policie hledá řidiče či svědky dopravní nehody

HRADECKO - Vůz skončil včera před křižovatkou „Hradecká“ na boku  

Dopravní nehoda před křižovatkou Hradecká - foto č. 2

Policisté hledají řidiče a svědky dopravní nehody, která se stala včera odpoledne na silnici první třídy číslo 31 v Sokolské ulici v Hradci Králové.

V úterý 14. února 2012 kolem jedné hodiny odpoledne neznámý motorista zatím nezjištěného vozidla tmavé barvy jedoucí v pravém průběžném jízdním pruhu určeném pro přímý směr jízdy z dosud nezjištěných příčin najel do jízdní dráhy řidičce vozidla Toyota jedoucí v pravém odbočovacím pruhu. Řidička prudce strhla řízení vozidla vpravo, kde vůz zavadil o železný sloup portálu s dopravním značením a skončil na pravém boku. Řidič z místa nehody ujel, aniž by událost ohlásil na policii.

Sedmačtyřicetiletá řidička osobního vozidla Toyota Aygo z Hradce Králové, která autem cestovala sama, naštěstí vyvázla bez zranění. Provedená dechová zkouška u motoristky skončila s negativním výsledkem. Technická závada nebyla zjištěna. Ke střetu vozidel při dopravní nehodě nedošlo. Škoda na osobním automobilu je odhadnuta zhruba na 100 tisíc korun a na sloupu portálu s dopravním značením činí škoda asi tisíc korun.

Hradecká dopravní policie pátrá po řidiči neznámého vozidla tmavé barvy nezjištěného typu, pravděpodobně v provedení combi a zároveň hledáme případné svědky dopravní nehody. Lidé mohou jakékoliv informace k dopravní nehodě sdělit na telefonní číslo 974 526 591 nebo na linku tísňového volání 158.

nprap. Anna Pešavová - 15. února 2012 (13:05)

Odkazy do noveho okna

Hradec Králové

15.2. před křižovatkou Hradecká  

Detailní náhled

Hradec Králové

před křižovatkou Hradecká 15.2. 

Detailní náhled

Hradec Králové

15.2. před křižovatkou Hradecká 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem