Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žena si znásilnění vymyslela

HRADECKO - Přitom nevěděla, proč si zločin vymyslela  

Hradečtí policisté v těchto dnech (4. dubna 2012) ukončili téměř desetitýdenní vyšetřování údajného znásilnění devětatřicetileté ženy, ke kterému mělo dojít v neděli 29. ledna 2012 odpoledne v domě na Královéhradecku.

Muži
ten den kolem třetí hodiny odpoledne telefonicky oznámila bývalá manželka, že byla kolem druhé hodiny odpoledne ve sklepě svého domu znásilněna dvěma maskovanými mladíky. Přitom ho požádala, aby nevolal policii, že nechce nic oznamovat. I když muži v jednu chvíli připadalo všechno jako výmysl, přesto zavolal policii.
Následně čtyřiatřicetiletý muž přišel do domu své exmanželky, kde mu žena ukázala podlitiny a škrábance na prsou. Prý mu sdělila, že ten den u jejího domu zazvonili dva muži, kterým otevřela. Přitom ji jeden z nich chytil a druhý ženě přetáhl pytel přes hlavu. Pak ženu zatáhl do sklepení, kde ji měli znásilnit. Víc se o tom s bývalým manželem odmítla bavit. Nakonec exmanžel zavolal policisty, se kterými žena odmítla spolupracovat.

Po zhruba desetitýdenním vyšetřováním policisté zjistili, že si žena znásilnění vymyslela. Při výslechu policistům sdělila, že nechtěla nic na policii oznamovat. Neví však proč si znásilnění vymyslela a nemůže to zdůvodnit. Bylo to prý její rozhodnutí, o kterém již nechce mluvit. Na to proč si znásilnění vymyslela na policii uvedla, že nic zdůvodňovat nebude, že je to její rozhodnutí. Žena nevěděla, proč sdělila svému bývalému manželovi, že byla znásilněna. Nedokázala to zdůvodnit.

Policistům nezbylo nic jiného než případ údajného zločinu znásilnění podle zákona odložit.

Lidé, kteří takto zneužívají práci policistů, by si měli uvědomit, že muži zákona pak chybí na místech, kde je jich skutečně potřeba.

nprap. Anna Pešavová - 6. dubna 2012 (14:05)

vytisknout  e-mailem