Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Přišel o zub před diskotékou

HRADECKO - Za výtržnictví a ublížení na zdraví může soud útočníka poslat až na tři roky do vězení  


Hradečtí policisté v minulém týdnu (3. května 2012) sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a ublížení na zdraví dvacetiletému muži z Orlickoústecka. Ten je důvodně podezřelý, že letos (2012) v únoru bezdůvodně napadl patnáctiletého mladíka.

Celý incident se odehrál o víkendu na parkovišti před diskotékou na Novobydžovsku. K útoku došlo v sobotu 25. února 2012 krátce po druhé hodině ráno. Tehdy muž před zraky nejméně pěti lidí fyzicky napadl patnáctiletého chlapce z Nechanicka. Přitom mladíka udeřil pěstí do obličeje až mu vyrazil zub (horní řezák). Pak útočník sebral zub ze země a dal si ho do peněženky. Nakonec se vrátil zpět na diskotéku, kde si šel na toaletu umýt ruku od krve. Poté za útočníkem přišel člen ochranky, který zavolal policii. Nakonec útočník poškozenému předal vyražený zub. Poškozený si dal zub do kapsy. Poté napadený mladík vyhledal v nemocnici lékařské ošetření.

Útočník poškozeného mladíka vůbec neznal. Na policii svého jednání litoval.

Vzhledem k tomu, že policisté případ šetří ve zkráceném přípravném řízení, bude o jeho dalším osudu v brzké době rozhodovat soud. Soud může útočníka poslat až na tři roky do vězení.

nprap. Anna Pešavová - 7. května 2012 (13:20)

vytisknout  e-mailem