Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Těžce zraněného cyklistu našli náhodní svědci

HRADECKO - Hledáme další svědky události, ke které došlo včera v podvečer  

Nehoda na Pražské třídě - foto č. 1Náhodní svědci našli v pondělí v podvečer na silnici v Hradci Králové zraněného muže. Poblíž leželo jízdní kolo. Přivolaní záchranáři těžce zraněného muže převezli do královéhradecké fakultní nemocnice. Okolnosti, za kterých přišel starší muž ke zranění, zjišťují policisté.

Včera 16. července 2012 kolem půl osmé v podvečer náhodní svědci projíždějící vozidlem Pražskou třídou směrem na Prahu si u křižovatky s Kampelíkovou ulicí všimli muže ležícího na vozovce. Muž byl špinavý, pozvracený a na hlavě měl nějaké podlitiny. Vedle něj leželo bez známek poškození pánské jízdní kolo značky Kingfox. Svědci na místo přivolali rychlou záchrannou službu.

Dechová zkouška u osmašedesátiletého místního muže nemohla být provedena, proto byl v nemocnici proveden odběr krve, zda nebyl muž ovlivněn alkoholem či jinou návykovou látkou. Muž skončil v nemocnici na jednotce intenzivní péče.

Necelou hodinu byl provoz v místě omezen a řízen kyvadlově dopravními policisty.

Hradecká policie žádá případné svědky, kteří by mohli k pohybu jízdního kola včera před půl osmou hodinou v podvečer sdělit nějaké informace, ať zavolají na bezplatnou telefonní linku 158 nebo na linku dopravní policie 974 526 251.

nprap. Anna Pešavová - 17. července 2012 (13:15)

Odkazy do noveho okna

Nehoda na Pražské třídě - foto č. 1

Nehoda na Pražské třídě - foto č. 1 

Detailní náhled

Nehoda na Pražské třídě - foto č. 2

Nehoda na Pražské třídě - foto č. 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem