Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Bezdůvodně napadl hosta baru

HRADECKO - Muž vyvázl s tržnou ránou na rtu, útočníkovi hrozí až 20tisícová pokuta  

Hradečtí policisté v těchto dnech řešili napadení v baru v Hradci Králové. Poškozený muž skončil s tržnou ránou na rtu na ošetření v nemocnici. Dnes ve středu 4. dubna 2012 muži zákona přestupek proti občanskému soužití, kterého se měl dopustit dvacetiletý mladík z Hradce Králové, oznámili na správní orgán hradeckého magistrátu města k projednání.

S tržnou ránou na horním rtu skončil v pondělí 2. dubna 2012 odpoledne na ošetření v královéhradecké fakultní nemocnici dvaačtyřicetiletý muž z Hradce Králové. Zranění utrpěl ten den krátce před třetí hodinou odpoledne při napadení v baru na Moravském Předměstí v Hradci Králové.
Záchranáře si napadený do baru zavolal sám. Po chvíli za nimi na místo incidentu přijeli i policisté.
Podle poškozeného přišel do baru asi kolem druhé hodiny odpoledne a objednal si víno. Potom ho mladík bezdůvodně udeřil pěstí do pusy. Přitom mu podle lékaře způsobil tržnou ránu na horním rtu. Záchranáři pak napadeného muže převezli na ošetření do špitálu, kde mu ránu sešili. Napadený byl prý omezen na běžném způsobu života, a to tím, že nemohl pořádně mluvit a jíst. Pracovní neschopnost muži nenastala. Nakonec se muži útočník, kterého znal z baru pouze od vidění, po ošetření omluvil. Ke škodě na majetku nedošlo.

Mladíkovi za přestupek proti občanskému soužití ve správním řízení hrozí až dvacetitisícová pokuta.

nprap. Anna Pešavová - 4. dubna 2012 (13:05)

vytisknout  e-mailem