Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Hledáme viníka a svědky srážky cyklistů

HRADECKO - Cyklista odjel od lehce zraněné 81leté cyklistky  

Nehoda cyklistů - foto č. 2
Na jízdu na bicyklu hned tak nezapomene jedenaosmdesátiletá cyklistka z Hradce Králové, která jela včera v úterý 15. května 2012 kolem druhé hodiny odpoledne po Tylově nábřeží (u jezu Hučák) v Hradci Králové.
Neznámý cyklista jedoucí ve směru od hradecké nemocnice se nechoval ohleduplně a ukázněně. Při najíždění na most přes řeku Labe nejel dostatečně při pravém okraji místní komunikace a střetl se s protijedoucí cyklistkou, která z mostu sjížděla. Oba po střetu spadli z jízdního kola na zem. Neznámý cyklista před příjezdem záchranné služby a policie z místa dopravní nehody odjel. Lehce zraněná cyklistka byla sanitkou převezena na ošetření do královéhradecké fakultní nemocnice. Provedená dechová zkouška u ženy skončila s negativním výsledkem. Škoda na jízdním kole značky Favorit činí asi 100 korun.

Policisté žádají případné svědky, kteří by mohli podat jakékoliv informace vedoucí k objasnění dopravní nehody, nechť zavolají na bezplatnou policejní linku 158 nebo na telefonní číslo 974 526 251.

nprap. Anna Pešavová - 16. května 2012 (12:35)
 

Odkazy do noveho okna

Auto srazilo chlapce - foto č. 1

Auto srazilo chlapce - foto č. 1 

Detailní náhled

Auto srazilo chlapce - foto č. 2

Auto srazilo chlapce - foto č. 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem