Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

24 hodin v regionu

Nehodovost, přestupky proti majetku 

     Včerejší den byl na okrese Ústí nad Orlicí ve znamení autokriminality. Dopoledne vyhlašovali policisté pátrání po osobním vozidle značky VW Sharan, které neznámý pachatel odcizil z parkoviště u panelového domu v Hylvátech u Ústí nad Orlicí. Odpoledne se vloupal neznámý pachatel v Albrechticích do zaparkované dodávky a jen o hodinu později bylo oznámeno vloupání do osobního vozidla v České Třebové.

     V Kerharticích u Ústí nad Orlicí se vloupal neznámý pachatel do skladovací haly. Ztratily se tam pásy k vojenskému vozidlu MTLB, které byly určeny k renovaci. Navečer vyjížděli policisté do Králík na náhlé úmrtí 77letého muže. Půl hodiny o půlnoci zadrželi policisté v České Třebové 43letého celostátně hledaného muže.

     V Helvíkovicích  přistihli za volantem felicie 56letého řidiče, kterému  krajský soud vyslovil zákaz řízení motorových vozidel. Byl obviněn z trestných činů maření výkonu úřadního rozhodnutí a jízdy bez řidičského oprávnění.

     V jedné z firem v České Třebové odcizil neznámý pachatel z kabelky peníze, v Letohradě se ztratilo 80 metrů kabelu a v okresním městě sebral neznámý poberta z bedny u novinového stánku časopisy. Tyto případy policisté šetří jako přestupky proti majetku. Dopoledne  policisté vyjížděli na sousedské neshody do Červené Vody.

     Během včerejšího dne vyjížděli policisté ke čtyřem dopravním nehodám. Odpoledne najel v Ústí nad Orlicí do výtluky 50letý cyklista a upadl. Za ním  jela 52letá cyklistka, která přehlédla ležící bicykl a narazila do něho. Oba cyklisti byli s lehkými zraněními převezeni do nemocnice. Při zbývajících nehodách nebyl zraněn nikdo. Na vozidlech vznikla škoda  60 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem