Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

24 hodin v regionu

Krádeže, sprejerství, rvačka, bylo zadrženo pět chlapců z výchovného ústavu 

      Hend po půlnoci vyjížděli policisté do Vysokého Mýta, kde byl odcizen malý motocykl. Policisté po něm vyhlásili celostátní pátrání. V pět hodin ráno se na policisty obrátila rozhořčená majitelka domku v Chocni. Neznámý sprejer jim po celé délce plotu nastříkal modrou čáru. Ráno se policisté ve Vysokém Mýtě zabývali krádeží z šatní skříňky v jedné z místních firem. Neznámý pachatel z ní odcizil svářečskou kuklu za více než 11 tisíc korun. Před polednem pak byla nahlášena krádež ledvinky z dodávkového vozidla v České Třebové.

     Na polní lup se vydal včera odpoledne u Zámrsku 31letý muž. Majitel pole ho přistihl s igelitovou taškou plnou brambor. Jenom omluva ale už nepomůže, policisté případ šetří jako přestupek proti majetku.

     Navečer vyjížděli policisté do Lanškrouna, kde se před místní hernou poprali dva podnapilí mladíci. Jeden z nich z bitky vyvázl s roztrženým obočím a přeraženým zubem. Oběma ale nyní hrozí obvinění z trestného činu výtržnictví.

     Ústečtí kriminalisté se zabývají případem 30letého muže z Náchoda, který si prostřednictvím jedné ženy vzal úvěr na nákup vozu. Ten ale nesplácí. Kriminalisté se také zabývají i případem nezodpovědných rodičů z Vysokého Mýta, kteří se již čtyři roky řádně nestarají o svého syna.

     Včera odpoledne oznámil policistům vychovatel výchovného ústavu v Králíkách, že pět chlapců uteklo ze zahrady. Jen o chvíli později je policisté zadrželi na autobusovém nádraží v Žamberku.

vytisknout  e-mailem