Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Svitavsku

v regionu nezaznamenali jedinou nehodu 

Zpravodajství ze Svitavska 


     V průběhu úterního dne 13.1.2009  policisté ve Svitavském regionu přijali oznámení o 3  nově  spáchaných trestných činech,  které zadokumentovali a k těmto  provedli prvotní šetření. Oznámení se týkala  hlavně majetkové  trestné činnosti, mezi kterou patří krádeže prosté. Dále muži zákona zahájili úkony trestního  řízení ve věci  podezření ze spáchání trestného činu  ublížení na zdraví a neplacení výživného.

      Rovněž policisté v regionu přijali oznámení o 9 spáchaných přestupcích. Ve většině případů se jednalo o přestupky proti majetku, občanskému soužití a v neposlední řadě i přestupků v dopravě. 

     Při kontrole povinné výbavy vozidla nebyla policisty nalezena lékárnička, která by měla být rozhodně součástí povinné výbavy. Za tento prohřešek byla řidiči uložena bloková pokuta.

      V Litomyšli řeší opět krádež vraku vozidla, kterou přišel oznámit poškozený  v pondělí. Vrak vozu Fiat 126P s registrační značkou 1E8 1390 byl   majiteli odcizen v obci Janov pravděpodobně od dubna 2006 do konce března 2007.  Po vozidle v hodnotě 500 korun policisté vyhlásili celostátní pátrání.

       Dopravní policisté nemuseli v průběhu dne vyjíždět k žádné dopravní nehodě.

       Na   tísňovou  linku 158 operační důstojník  přijal 25 telefonátů,   z nich byla většina využita.

vytisknout  e-mailem