Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Svitavsku

Odcizená kola  

Policisté Územního odboru Svitavy v úterý zadokumentovali 10 nově spáchaných trestných činů a 3 přestupky. Dopravní policisté řešili 1 dopravní nehodu, při které byly zraněny dvě osoby.  Jeden z účastníků byl zraněn těžce a jeho zdravotní stav vyžadoval letecký transport do nemocnice v Olomouci. Policisté skupiny dohledu nad silničním provozem prováděli řádně výkon služby a zjistili 34 přestupků, za které udělili pokuty v celkové výši 35 tisíc korun.

Neznámý vandal rozbil okno osobního vozidla zaparkovaného na Nádražní ulici ve Svitavách. Škoda bude vyčíslena dodatečně, ale již v současné době řeší policisté případ jako přestupek proti majetku.

Kolo postavené před supermarketem v Litomyšli přilákalo neznámého nenechavce. Majitel se od svého bicyklu vzdálil jen na deset minut, aby si nakoupil. Neuzamčené kolo zmizelo neznámo kam. Policisté řeší věc jako přestupek proti majetku.

Do restaurace přijel muž na kole, ale domů šel pěšky. Své horské kolo zaparkoval do stojanu a za dvě hodiny již na místě nebylo. Škoda, která majiteli vznikla bude známa po ohodnocení. Policisté ze Svitav přestupek proti majetku zaevidovali a nadále ho šetří.

Operační důstojníci přijali na tísňové lince 42 telefonátů, z toho využili pro další práci policie 17 oznámení.
por. Bc. Hana Kaizarová
 

 

 

vytisknout  e-mailem