Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Orlickoústecku

Včerejší den byl na našem okrese ve znamení klidu  

Včera byl na okrese Ústí nad Orlicí poměrně klidný den. Policisté vyjížděli ke dvěma dopravním nehodám, přijali čtyři trestní oznámení a zpracovávali pět přestupků proti majetku a čtyři přestupky proti občanskému soužití. Na lince tísňového volání 158 zaznamenal operační důstojník 45 telefonátů, pouze šest občanů ale touto cestou řešilo konkrétní problém.

Dopoledne vyjížděli žamberští policisté do Klášterce nad Orlicí. V minulých dnech tam neznámý pachatel odcizil sportovní pramici pro čtyři osoby. Majitel ji ohodnotil na tři tisíce korun. Policisté případ šetří jako přestupek proti majetku.

I ústečtí policisté se zabývali přestupkem proti majetku. Neznámý vandal poškodil u rekreačního domku v Dolní Dobrouči poštovní schránku, zvonek a kliku u vstupních dveří. Způsobil škodu za 400 korun.

Včera odpoledne vyjížděli policisté do Králík, kde neznámý pachatel odcizil bicykl. Horské jízdní kolo za deset tisíc korun majitel postavil do společné kolárny v panelovém domě. Po pachateli krádeže policisté pátrají.

Do hradecké věznice předali včera policisté dvacetiletého mladíka. Mladý muž se již od března letošního roku nástupu do výkonu trestu vyhýbal. Zdržoval se v Kostelci nad Orlicí a také v Žamberku. Protože na opakované výzvy nereagoval, hrozí mu nyní obvinění z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.
nprap. Eva Sichrová
23. července 2009
 

vytisknout  e-mailem