Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Orlickoústecku

Odcizená kola, vloupání do aut, přestupky 

Během včerejší služby lidé volali na linku tísňového volání devětatřicetkrát, ale pouze v pěti případech tím řešili konkrétní problém.
Včerejší den se nesl ve znamení klidu. Policisté z Ústí nad Orlicí zpracovávali dva případy vloupání, jedno odcizené jízdní kolo a jedno zkrácené přípravné řízení. O kolo přišel nepozorný mladík, když ho odložil do neuzamčených prostor. Doposud neznámý zloděj si tak přišel na kolo za necelých deset tisíc korun. Řidiče se zákazem řízení chytli včera krátce před osmou hodinou ranní policisté. I přes vyslovený zákaz řízení sedl šestadvacetiletý muž za volant favoritu. Teď jej v nejbližší době čeká soud.
V České Třebové řešili policisté dva případy vloupání a jeden případ odcizení peněženky s finanční hotovostí, platební kartou a s doklady. Šestašedesátiletou ženu stála malá chvilka nepozornosti necelou tisícikorunu.
V Chocni zas ,,někdo“ odcizil registrační značku z mazdy. Policisté po ní ihned vyhlásili pátrání. Dále policisté zadokumentovávali dvě vloupání do vozidel.
Nejen Lanškrounští policisté se včera zaměřili na řidiče. V Králíkách bylo potrestáno za přestupky v dopravě šest řidičů, kterým byla udělena bloková pokuta. V Lanškrouně chytli hříšníků o tři více.
por. Bc. Iveta Lehká
20. srpna 2009

 

vytisknout  e-mailem