Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Chrudimsku

Nic závažného se nestalo 

Úterní policejní služba byla opět jednou z klidnějších. Policisté se tedy mohli naplno věnovat administrativě.
Zdokumentovali trestnou činnost 21letého  mladíka, který se na Chrudimsku vloupal do dvou domů, bytu a restaurace. V tomto případě opět podali státnímu zástupci návrh na vzetí obviněného do vazby, protože byl předpoklad, že bude trestnou činnost páchat i dále. Návrh byl akceptován a obviněný putoval za mříže.
Dále ukončili spisy ve zkráceném přípravném řízení. Sdělili obvinění pro trestný čin zanedbání povinné výživy 52letému muži z Chrasti. Zahájili trestní stíhání muže pro ublížení na zdraví, které způsobil účastníkům dopravní nehody.
Policisté v Heřmanově Městci přijali oznámení o krádeži propojovacích lan z kolejiště na nádraží. Tento případ je již v letošním roce čtvrtým v pořadí, kdy neznámý pachatel odcizil měděná lana. Lana byla v minulých měsících odcizena i z kolejiště v Prachovicích, a na trati Chrudim – Slatiňany.
Ve Skutči oznámil poškozený majitel vozidla krádež plastových doplňků z jeho vozu Peugeot. Neznámý pachatel ukradl dvě černé plastové lišty z levých předních dveří a levého předního nárazníku. Způsobená škoda činí  1.000 Kč.
K žádné závažné události během uplynulých 24 hodin nedošlo.
nprap. Věra Hamáčková
26.8.2009

 

vytisknout  e-mailem