Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Chrudimsku

Nic zvláštního se nestalo 

Včerejší den se nic mimořádného nestalo. Policisté se, jako každý den, opět věnovali oznámeným trestným činům a přestupkům.
Ve čtvrtek chrudimští policisté především věnovali čas přestupkům. Ve Slatiňanech došlo k narušení občanského soužití mezi dvěma občany, v Chrudimi neznámý zloděj ukradl ženě při jízdě na jízdním kole kabelku z nosiče jízdního kola. Zadokumentovali trestný čin zanedbání povinné výživy a věnovali se dohledu nad silničním provozem.
Ve Skutči přijali oznámení o krádeží jízdního kola ze společné chodby domu. Šetří také trestný čin, kdy 66letý muž brání v užívání bytu 66leté ženě. Vyměnil zámek a poškozenou odmítá do bytu vpustit.
Chrastečtí policisté prověřují případy krádeže peněz v základní škole v Chrasti. K odcizení finančních hotovostí došlo v jednom případě  v šatně, která byla volně přístupná. Neznámý pachatel ukradl kolem osmé hodiny  peněženku se 750 korunami. Později, kolem dvanácté hodiny,  ukradl zloděj z kabelky, odložené na WC, peněženku s pětistovkou. V daném případě se jedná o přestupek proti majetku.
Dopravní policie vyjela  šetřit čtyři dopravní nehody. Včera po dvanácté hodině byl dopravní policejní hlídkou v Markovicích zastaven a kontrolován 26letý pardubický řidič vozidla Škoda Fabia. Řidič se dopustil přestupku, tím, že telefonoval za jízdy. Z dokladů při kontrole vyplynulo, že mladík má vysloven zákaz řízení a v evidenci je veden jako neřidič. Policisté mu další jízdu zakázali.

vytisknout  e-mailem