Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Chrudimsku

V regionu byl klid 

Včera ( pondělí) se v regionu nic mimořádného nestalo. Policisté ze včerejška šetří tři trestné činy a 11 přestupků. Nejzávažnější událostí bylo pronásledování řidiče motocyklu Kawasaki. Motocyklista havaroval a z místa nehody utekl. Policistům se ho nepodařilo zadržet. Jak na místě nehody zjistili , jedná se o motocykl ukradený v Hradci Králové. Kriminální technik zajistil  na místě nehody stopy , které se budou dále vyhodnocovat. Pátrání po pachateli krádeže motocyklu tedy nadále trvá.
 
Hlinečtí policisté přijali včera po dvacáté hodině oznámení o poškození trampolíny. K poškození došlo na hřišti základní školy v obci Raná. Neznámý pachatel prořízl v trampolíně dva otvory o velikosti 50 cm a 30 cm. Způsobená škoda se odhaduje na 4.500 Kč. Věc šetří jako přestupek proti majetku.
Dále se zabývají přestupkem proti občanskému soužití. Kuriózní situaci zažil řidič nákladního vozidla Iveco. Neznámý „vtipálek“ mu zřejmě v noci z neděle na pondělí přivázal řetězem nákladní vozidlo , zaparkované na parkovišti u obchodního domu v Hlinsku, k zábradlí rampy prodejny. Žádná škoda nevznikla, přesto řidič celou událost oznámil na policii.
V Třemošnici šetří poškození elektroměru. Neznámý vandal poškodil nezjištěným předmětem neuzamčený elektroměr u budovy hasičské zbrojnice v obci Seč místní části Žďárec u Seče.  Vzniklá škoda činí 2.000 Kč.
nprap. Věra Hamáčková
25.8.2009

vytisknout  e-mailem