Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Chrudimsku

Policie asistovala záchranné službě 

Během prvního úterního dne měsíce srpna zaevidovali naši policisté celkem sedm případů pro podezření ze spáchání trestných činů a řešili tři přestupky. Dva v dopravě a jeden proti majetku. Dopravní přestupky byly vyřešeny na místě blokovou pokutou a to za to, že řidiči neměli za jízdy rozsvícená obrysová a potkávací světla. Policisté ze skupiny dopravních nehod řešili dvě nehody. Pozitivní zpráva je, že nedošlo k žádnému vážnému zranění. Na tísňovou linku 158 přijali policisté operačního střediska celkem 34 telefonátů. Pro práci policie bylo využito 21.
 
V odpoledních hodinách asistovali chrudimští policisté záchranné službě Nemocnice Chrudim při převozu pacienta na psychiatrické oddělení do Pardubické krajské nemocnice. Policie byla požádána o asistenci z důvodu možné agrese pacienta.
 
Policisté se také zabývají případy vloupání do osobních automobilů. V obci Lukavice se neznámý pachatel vloupal do vozu Škoda Forman, kde ze zavazadlového prostoru odcizil nářadí. Druhý případ se stal v obci Slatiňany. Zde se neznámý pachatel vloupal do vozu Citroen, odkud odcizil autorádio s CD přehrávačem. Celková vyčíslená škoda je 21.000 Kč.
por. Mgr. Tesař Jiří
5. 8. 2009

vytisknout  e-mailem