Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

22 dopravních nehod na Zlínsku za jeden den

ZLÍNSKO: Na vině bylo sněžení. 

Úterní klimatické podmínky na Zlínsku potrápily nejen řidiče, ale také dopravní policisty, kteří se od půl desáté dopoledne až do nočních hodin nezastavili. Celkem vyjeli v úterý na Zlínsku ke dvaadvaceti dopravním nehodám.

K první dopravní nehodě vyjížděli policisté před desátou hodinou ráno, poté následoval sled za sebou jdoucích havárií a srážek vozidel až do deváté hodiny večer. Většinou se jednalo o havárie vozidel, při nichž řidiči narazili z důvodu nepřizpůsobení své jízdy klimatickým a povětrnostním podmínkám do různých překážek. V některých případech kamiony zablokovaly silnice, časté byly také srážky dvou a více vozidel na kluzkých a namrzlých vozovkách. Téměř všechny dopravní nehody se naštěstí obešly bez zranění, pouze v jednom případě došlo k lehkému zranění dvou cestujících při srážce trolejbusu s osobním vozidlem ve Zlíně u nemocnice.

Dopravní nehody se nevyhnuly žádnému místu na Zlínsku. Šetřili jsme je v Luhačovicích, Napajedlech, Otrokovicích, Zlíně, Valašských Kloboukách, Fryštáku, na Petrůvce, v Tečovicích a v dalších obcích.

17. ledna 2018, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem