Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátráme po totožnosti - 2. AKTUALIZACE

HRADECKO - Muž je podezřelý ze zatajení nálezu. 

2. Aktualizace: Včerejšího dne policisté zadrželi 49letého muže, který byl podezřelý ze zatajení nálezu a po kterém bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Pátrání bylo vyhlášeno z toho důvodu, že se muž vyhýbal podání vysvětlení.
Inspektor obvodního oddělení Hradec Králové 2 muže vyslechl a sdělil mu podezření z trestného činu zatajení nálezu. Muž na svoji obhajobu uvedl, že nemohl peníze vrátit, protože banka měla zavřeno a odnést peníze na policii ho nenapadlo. Slíbil, že peníze v co nejbližší době vrátí.

por. Iva Kormošová
18.5.2018, 10.00
 

Aktualizace: Odvoláváme pátrání po totožnosti níže zmiňovaného muže. Díky zveřejněnému záznamu se ozvalo několik lidí, kteří ho poznali. Děkujeme veřejnosti a médiím za spolupráci.

por. Iva Kormošová
7.2.2018, 10.45
 

Od 22.12.2017 policisté z obvodního oddělení Hradec Králové 2 řeší případ trestného činu zatajení nálezu, za který hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok. Oznámení o podezření z trestného činu podal 51letý muž, který uvedl, že si 21.12. po 17. hodině v bankomatu na ulici ČSA v Hradci Králové vybral hotovost ve výši 8 tisíc korun, kterou však v bankomatu zapomněl. Přibližně po 2 hodinách zjistil, že mu hotovost v peněžence chybí. Vrátil se k bankomatu, ale peníze tam již nebyly a do banky je nikdo nevrátil. 
Policisté ze získaného kamerového záznamu zjistili, že k bankomatu přistoupil muž okolo 55 let, který si zapomenutou finanční hotovost pravděpodobně přisvojil.
Žádáme občany, kteří muže na fotografii či záznamu poznají, aby zavolali na bezplatnou linku 158, nebo se dostavili na kteroukoliv služebnu. Samozřejmě vyzýváme i samotného muže, aby se sám policistům přihlásil.

por. Iva Kormošová
1.2.2018, 9.45

vytisknout  e-mailem