Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

2. AKTUALIZACE - Průjezdu silnicí I/13 u obce Bulovka brání převrácený kamion

LIBEREC - K nehodě kamionu vyjížděli policisté i další složky IZS brzy ráno. Silnice bude zřejmě do odpoledních hodin neprůjezdná. 

Během noci se podařilo přečerpat obsah havarované cisterny do náhradního vozidla a havarovananý nákladní vůz vyprostit. Silnici I/13 mezi Frýdlantem a Arnolticemi se podařilo plně zprůjezdnit dnes ráno, v 05.15 hodin.


30. 8. 2016, 06:45 hodin
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

_____________________________________________________________________________

Podle posledních informací bude stav na silnici I/13 neměnný po celou noc. Nebude tedy možné zajistit průjezd kamionů, pouze osobní dopravy, a to kyvadlově.Na místo musí přijet náhradní cisterna, do níž bude celý obsah z havarovaného nákladního vozu přečerpáván. Řidiči budou na tuto situaci a objízdné trasy upozorněni osazením dopravního značení, a to v obou směrech jízdy.


29. 8. 2016, 14:50 hodin
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí
_______________________________________________________________________________

Silnici na Bulovce - Arnoltovice blokuje kamion, který krátce před šestou hodinou ráno havaroval do příkopu. V cisterně převáží řidič olej, který bude nutné přečerpat do jiné cisterny. Silnice je od brzkých ranních hodin pro kamiony neprůjezdná, osobní vozy pouští policisté, kteří v místě řídí dopravu, kyvadlově.

V době, kdy bude probíhat přečerpávání nákladu, bude nutné vozovku uzavřít úplně. Na místě havárie cisterny intenzívně spolupracují také členové Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje.

Vozovka bude do odvolání uzavřena.


29. 8. 2016, 11:00 hodin
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem