Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

2. AKTUALIZACE - Odvolání po 24letém mladíkovi

NÁCHODSKO – Kdo viděl mladého muže, pravděpodobně s šedým batohem? 

Aktualizace: Odvoláváme pátrání po 24letém mladíkovi. Děkujeme za spolupráci občanům i médiím. 

por. Iva Kormošová, 30.3.2018, 9.50

AKTULIZACE - Policisté včera i dnes pátrali v okolí Nového Města nad Metují po pohřešovaném 24letém mladíkovi z Jestřebí, dosud marně. V obou dnech jsme provedli šetření jak ve zdravotnických ústavech, nemocnicích, mezi přáteli, tak policejní hlídky pátraly i v přírodě.  Policisté za pomoci služebních psů propátrali terén Klopotovského údolí, údolí Libchyňského potoka, Pavlátovy louky, i okolí Slavoňova, kde zanechal automobil. Stále platí výzva pro veřejnost, že pokud by někdo mladého muže spatřil, nebo věděl, kde se nachází, ať neprodleně informuje policii na lince 158 nebo stálou službu obvodního oddělení v Novém Městě nad Metují na tel. 974 534 751.

por. Mgr. Eva Prachařová, čtvrtek 29. 3. 2018 v 16:30

Policisté z obvodního oddělení v Novém Městě nad Metují žádají o pomoc veřejnost, pátrajípo 24letém mladíkovi, který odešel v neděli z domova a dosud se nevrátil. Své rodině o sobě od té doby nedal vědět, ani se neozval nikomu jinému, kde by se mohl nacházet.

Mladý muž – podrobný popis najdete zde -  se podle rodičů s nikým příliš nekamarádí, je samotářský a věnuje se hodně náboženské tématice a mystice. Naposledy ho rodiče viděli v neděli 25. 3. 2018, kdy ve 13.00 hodin odpoledne odjel automobilem ze společného bydliště v Jestřebí. Jeho zamčený automobil Fiat Brava našli později téhož dne odpoledne v 16.30 ve Slavoňově poblíž hřbitova. V něm mladík zanechal doklady, doma nechal mobilní telefon. Pohřešovaný je vysoký 173 centimetrů, silnější postavy, má krátké blond vlasy, nosí dioptrické brýle. Není známo, v čem byl oblečený v době odchodu z domova, ale s sebou by mohl mít šedý batoh. Muž by se mohl pohybovat v okolí Slavoňova, Sendraže, Pekla, ale není vyloučeno, že se vydal bez cíle i jiným směrem.

V případě, že by někdo věděl, kde se mladý muž nachází, nebo ho v uplynulých dnech viděl, ať své informace sdělí na linku 158 nebo přímo na obvodní oddělení policie v Novém Městě nad Metují, tel. 974 534 751 – stálá služba.

Pozn.: Pokud odkaz na pohřešovanou osobu již není aktivní, bylo pátrání ukončeno. A veškeré osobní údaje k této sobě mohou být zveřejněny pouze v souladu se zákonem na ochranu osobních údajů.

por. Mgr. Eva Prachařová
28. 3. 2018  v 11:30

vytisknout  e-mailem