Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Memoriál nstržm. Pavla Pražáka

Policisté prokazovali na 17. ročníku své kvality i na trávníku  

Areál Sportovního klubu Přepychy přivítal ve středu 12. května 2010 účastníky 17. ročníku Memoriálu nstržm. Pavla Pražáka. Na krajský přebor v kopané dorazilo devět mužstev policistů z územních odborů Královéhradeckého a Pardubického kraje a jedno společné mužstvo krajských ředitelství. Průběh celého turnaje se vydařil. Spokojení mohli být diváci i účastníci, kopané bylo nakloněné i počasí, které se dá nazvat bez nadsázky ideální fotbalové.

Vítězný pohár z letošního ročníku turnaje si nakonec po zásluze odvezli borci z Územního odboru Trutnov, kteří ve finálovém zápase po bezbrankové remíze zvítězili po penaltovém dramatu nad mužstvem z Jičína. O třetí místo mezi krajskými ředitelstvími a Pardubicemi proběhl penaltový rozstřel, ze kterého vyšli vítězně fotbalisté krajských ředitelství. Na pátém místě skončilo Ústí nad Orlicí, na šestém mužstvo z Územního odboru Hradec Králové, na sedmém borci z Náchoda, osmou příčku obsadilo mužstvo Svitav, deváté místo obsadili loňští finalisté z Chrudimi. Fotbalisté hostitelského Územního odboru Rychnov nad Kněžnou obsadili poslední desátou příčku.

Všechny mužstva obdržela za své výkony hodnotné ceny a s pocitem krásně stráveného sportovního dne se rozjížděla ke svým domovům.
Sláva vítězům, čest poraženým! A za rok opět na viděnou!

nprap. Pavel Vymetálek
13.května 2010

vytisknout  e-mailem