Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

10. místo na světovém Spartan Race Trifeckta World Championship

MLADOBOLESLAVSKO – Skromná sportovkyně sklízí úspěchy v prestižních soutěžích. 

Mladoboleslavští policisté mají ve svých řadách úspěšného sportovního reprezentanta. Je to jejich 35letá kolegyně npor. Mgr. Ladislava Zábranská, jejímž sportovním koníčkem jsou extremní překážkové závody typu Gladiator Race, Spartan Race či Predator race. Díky usilovné přípravě dosáhla v sezóně 2018 výborných výsledků nejen v České republice, ale i v zahraničí.

Největšího sportovního úspěchu dosáhla před několika dny na Spartan Race Trifeckta World Championship v Řecku ve Spartě ve dnech 3. a 4. listopadu 2018, kde se umístila na výborném 10. místě světového žebříčku ve své kategorii.
9.jpgTato  policistka je služebně zařazena jako zástupkyně vedoucího Obvodního oddělení policie v Mladé Boleslavi pod Krajským ředitelstvím policie Středočeského kraje.

Jen málokdo se může pochlubit takovou sbírkou medailí, jako ona.  Jen v roce 2018 absolvovala 35 závodů. V této sezóně se připravovala na všechny závody pod vedením profesionální trenérky, kdy mezi další úspěchy ve Spartan Race patří například: 3. místo v Koutech nad Desnou na trati Sprint, dále v Rumunsku 2. místo na trati Sprint, 4. místo na trati Super, 5. místo na trati Beast, v Rakousku to byla dvě 5. místa na trati Beast a Sprint, dále v jiných závodech: 4. místa na  Predátor race na trati Brutal na Monínci, na Excalibur Race v Mladých Bukách a na Gladiator Race: 4. v Milovicích.

Na základě těchto dosažených výsledků se kvalifikovala na výše uvedeném celosvětovém závodě Spartan Race Trifeckta World Championship.

Policistka se v současné době připravuje na sezónu 2019, kde by se ráda představila na startu dalších extrémních překážkových běžeckých závodů. Jejím cílem je kvalifikovat se a následně uspět na mistrovství Evropy i světa. Ke všem sportovním úspěchům kolegyni gratulujeme a přejeme jí nejen výbornou fyzickou a sportovní kondici, ale i úspěchy v pracovním a osobním životě.

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
13. listopadu 2018

vytisknout  e-mailem