Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Zvěř ho zaskočila

VYŠKOVSKO: Vyškovští dopravní policisté řešili nehody se zraněním i srážku se zvěří. 

Hned ke dvěma nehodám se zraněními došlo včera před šestnáctou hodinou. Ve Slavkově u Brna došlo k nehodě tří vozidel. Dle dosavadního šetření nedal řidič fabie při odbočování vlevo přednost protijedoucí řidičce a v prostoru křižovatky se střetli. Její volkswagen pak narazil do vozidla značky Audi, které stálo na vedlejší silnici a z toho důvodu dávalo v křižovatce přednost. Výsledkem bylo lehké zranění šoférky a škoda v předběžné výši 180 000 korun.

Další nehoda se stala u obce Nížkovice. Třiašedesátiletý řidič za volantem fiatu jedoucí od Nížkovic na Žarošice zřejmě na chvíli usnul a najel do protisměru. Zde se střetl s renaultem a skončil s vozidlem mimo vozovku, kde narazil do stromu. Mimo komunikaci skončil i renault. Spolujedoucí z vozidla Fiat i oba řidiči utrpěli lehká zranění.

Před desátou hodinou večer pak mířili dopravní policisté do Hvězdlic. Mladého řidiče fiatu zde zaskočila srna, která mu vběhla do jízdní dráhy. Pětadvacetiletý šofér vyvázl bez zranění. Ani u jedné z nehod nehrál roli alkohol.

por. Mgr. Alice Musilová, 26. 5. 2016

vytisknout  e-mailem